Håret dag 2

Det var väldigt längesen jag vaknade och kände att håret var lika nytvättat som dagen innan, men  det  gjorde det idag! Yes, min magiska tvål kanske funkar? Målet är att få tillbaka mitt hår så som det ser ut på dessa två bilder. På den första bilden har jag sovit med en superhård inbakad fläta som Anna gjorde nån kväll i Göteborg för över ett år sen! Den andra bilden är efter min hårkatastrof i Uppsala då jag var tvungen att färga hela håret mörkt och sen börja ljusa upp det igen...ojojoj vad dåligt jag mådde då haha!



Tandläkaren

Nu ska jag snart åka till Bengtsfors, med Västtrafik wohoo, och besöka dentisten! Det var väldigt längesen och jag fattar inte varför jag får kallelse till tandläkaren här när jag är skriven i Uppsala? Well well, jag skulle ju ändå hemåt så det spelar ju egentligen ingen roll.

Sedan ska jag även storhandla på apoteket haha! Blir festisar, Tetralysal (Mot acne, "Hej tonåring, igen!!" liksom...),
Neutrogena Visibly Clear som är världens bästa ansiktsrengöring (Och jag har testat ALLT i alla prisklasser!) och så även Neutrogenas fuktkräm som också är världens bästa!

Savon de Marseille

Denna franska olivoljetvålen är faktiskt mitt nya schampo! Min vän Carro som har bott i Frankrike tipsade om den då jag sa att mitt hår var så tunt och slitet.... Och detta ska tydligen göra underverk, har funkat på henne iaf:)

Ny vecka, 8!

Idag är det exakt en månad, så tillika fyra veckor, tills jag fyller 22 år! Vilket också innebär att vi firar fredagen den trettonde även i mars...

Veckans plan:
MÅNDAG: Packa för hemresa
TISDAG: Köpa present till Sven, packa det sista
ONSDAG: Åka hem!
TORSDAG: Tandläkaren i Bengtsfors, ev riding
FREDAG: Packa för en vecka i fjällen
LÖRDAG: Åka till Grövelsjön
SÖNDAG: Längdskidåkning!!

I want!

Åååh riktigt snygg sommartröja från Melba. I want!

Alla hjärtans dag! (en dag för sent)

Var det igår...och den var bra! Vin, snacks, Melodifestival och film med mystiske A hehe...
Hade på mig min nya kofta som jag redan är lite smått förälskad i! Ett riktigt kap dessutom!
 

Blommorna

DAHLIA AND LINNÉA ARE MY FAVOURITE FLOWERS:) And I think they like me too...

 
Dahlia...                  ...å Linnéa!

Tordag

Längesen det blev en dagens nu men jag hinner ju aldrig på morgonen, är svintrött eftersom jag börjat med den fina ovanan att ligga vaken och läsa mellan 03.30 och 05.00 varje morgon:P



Have a nice day:)

Baaad!

Slutprovet för mig i denna staden blir Fyrishovsbadet! På onsdag blir jag och Linda som barn på nytt och besöker äventyrsbadet haha=) Ska bli grymt kul!!

Utan internet!

Jag har varit utan internet hela helgen, katastrof ju! Läskigt hur beroende man blir av det, fast man tänker aldrig på det eftersom det är så självklart. Men den dagen då det inte funkar så får man ju nästan panik, usch jag känner mig som ett psyko haha=P Well, nu har det som tur är kommit tillbaka och jag har väääldigt många blogginlägg att ta igen ;)


En gammal goding bara för att jag längtar efter solbränna! Från Bulgarien 06.

Kyra

Idag ska jag (för vilken gång i ordningen?=P) studera i denna boken! Ny upplaga, från 2008 som jag lånade på bibblan häromdagen! Uppsalas bibbla är himla bra, där kan man även läsa alla hästtidningar som man är för snål för att köpa hehe:)

Tisdag; Hit eller miss?

Vad tycker ni om utsvängda jeans? Jag tycker det är riktigt hett!! Tror det kommer bli stort i sommar! Men vad har man egentligen för skor till såhär på vintern? Idag får det bli curlingkängor för min del iaf, är riktigt kallt här i stan och jag och Dahlia ska springa på stan sen.
 
Den osminkade sanningen...