Sjövägen med Sissi och mor

Galet fint väder idag! Jag har pressat hela dagen och när mamma och pappa kom hem från jobbet åkte vi till stallet allihop och pappa sprang hem. Han taggar som tusan för GBG-varvet nu:) Mamma däremot gick med mig och Sissi sjövägen och sen klättrade vi i skogen. Haha stackars mamma men det är ju väldigt bra för Sissis rygg och bakdel, där hon behöver bygga en del muskler!! Riktigt mysigt var det iallafall och självklart fick jag mamma att ta några fina bilder!




Filmade ju även häromdagen, såhär såg det ut då...typ femte gången jag rider henne (plus att jag har skavsår i baken efter ridning fyra dagar i rad=P)


God onsdagseftermiddag!

Vacker väder idag vilket troligtvis innebär fart på Cafét!! Ska iväg och jobba nu 13.00-20.30 och sen ska jag till stallet och se hur Sissi sköter sig på lektion. Blir intressant, men det vore väldigt bra om hon kunde visa sina duktiga sidor:)
 
Är galet trött på mitt hår nu också, jag måste bli ljusare snart! Vantrivs ju som brunett! Frågan är ju bara om jag vågar utsätta det för det redan?


Glassiiiiiiigt....

I love icecream! Egentligen borde jag inte äta det hemma eftersom jag kommer äta ihjäl mig på mjukglass på jobbet i sommar...men det är ju så väldans gott!! Mina Hannamuggar är perfekta som glasskoppar dessutom, nu när mina glassbägare står på vinden i Karlstad...


Väskor...

Jag äger verkligen precis de tre väskorna som jag behöver och som jag älskar:

 
Bayswatern i skinn,  Gant-tygväskan och min svarta kuvärtlackväska är mina favoriter:)

Ändå är det nåt som fattas, alla kvinnor vill väl ha en Louis Vuitton? Klassikernas klassiker liksom! Jag tycker att Speedyväskorna är snygga, en 30 eller 35 vore guld! Eftersom Bayswatern är rätt stor så  skulle jag nog välja en 30 om jag "fick" haha... Snälla feta skatteåterbäring, kom nu!!



Jag kapitulerar

Idag har jag brutit mot en av mina största principer...jag har nämligen inhandlat ett par Crocs. Och jag som har lovat mig själv att aldrig ta på mig ett par, no matter what. Men nu har det hänt alltså hänt, Jag mår faktist liiite illa MEN, ärligt talat, jag kommer INTE ångra mig en sekund. Jag har redan testat dem på jobbet idag och skönare skor får man faktiskt leta efter. Luftiga, lätta, massagesula osv! Men de bästa av allt: de är rosa!!




Fredag

Mot jobbet nu i min boyfriend-skjorta anno 2006 typ...kul med revivals haha! Eller nytändningar på ren svenska...
 


Jag älskar mitt jobb!

Nu har jag jobbat mitt andra pass på cafét och det är så trevligt så! Ska jobba ikväll 16-20 och imorgon 8-14 också, kul kul!! Sen imorgon kväll drar jag, Kicki och Amanda till Grebbestad på Röde Orm:) Räkmiddag och Värmlandspojkarna står på schemat haha...

Onsdag - mot Karlstad

Först blir det "dejt" med mina behandlare (en psykolog och en sjuksköterska) klockan 15.00! Jag trivs jättebra med de nya redan, trots att jag bara träffat dem en enda gång hittills:)  Sen ska jag hänga med syrran, vi ska bland annat åka till Lantmännen och köpa hundmat och jag ska ha sporrar och kika på ridhjälm. Men jag hittar verkligen ingen hjälm jag vill ha! Görs det inga stilrena i sammet med en enkel rosett längre? Jo då det måste det ju göra!!

 
Bilderna är klickbara för den som inte fattat det redan;)


Sissi och jag (vi är goda vänner osv...)

Idag var jag och Rebecca ute och red sjövägen en sväng igen i det fina vädret! Sissi skötte sig exemplariskt både ute och sen inne i ridhuset. Även omusklade halvmagra arabston kan:) Hon kanske inte ser så mycket ut för världen ännu men är riktigt trevlig och rolig att rida!






Haha hela jag försöker hjälpa till att galoppera ser det ut som =P
Ni får leva med den kassa kvaliten på bilderna då jag har "fryst" filmsnuttar:)

Dressyrträning

Senare på kvällen var det dressyrträning med Rockefeller, svåraste hästen jag ever har suttit på! Han är en riktig utmaning MEN jag de sista 10 minuterna lossnade han och blev hur fin som helst! Typiskt att man ska sluta då men klockan var 21.40 och jag kan tänka mig att han var rätt trött och hungrig...

Work!

Igår jobbade jag på Kickis för första gången och gud va kul det var! Alla är så himla trevliga och snälla:) Jag är helt säker på att jag kommer trivas som fisken i vattnet där!! På torsdag är det dags igen, kul kul!

Imorgon börjar jag jobba

Undrar när jag senast behövde gå upp innan 10 på morgonen? Tror helt ärligt att det var när vi åkte hem från Grövelsjön, alltså på lördagen vecka 9 haha! Imorgon blir det dock ändring på det, för jag börjar nämligen mitt nya jobba klockan 10! Jag ska ju jobba heltid på Kickis Café hela sommaren (och förhoppningsvis även efter också!!) men imorgon ska jag gå bredvid så att jag kan börja jobba extra redan nu. Och vet ni hur kul det ska bli?? Att äntligen ha nåt att göra igen! Dessutom verkar det vara världens bästa och roligaste jobb, som att gå och träffa kompisar och fika och få betalt för det! Blir ju så på ett så litet ställe där alla känner alla liksom:)


Invigning av nya ridbyxor

Hästarna avmaskades igår så idag blir det en lugn skrittur med Maggan och Gordon längs sjön. Jag ska dessutom inviga mina nya ridbrallor som jag fyndade på Tradera, inte ens 200:- inklusive frakt och de är aldrig använda! Tyckte det var ett kap som jag kunde sy i och härja med som jag ville:)
 


Jag drog till Kickis...

...och träffade Cia, Amanda, Freddy och min  nya chef Kicki herself:)
 


Mambo!

Mambo=mammabo=dotter som flyttar hemifrån men kommer hem igen haha:) Japp, det är jag det! Och så lär det väl bli ett tag framöver. Tidigare har jag ju trott att jag ska bosätta mig i Karlstad i sommar och höst men nu när jag har fått jobbet hemma (hehe där fick jag sagt det igen, sjukt nöjd=D) så kommer jag ju bli kvar. Därför har jag inte brytt mig om att "inreda" mitt gamla rum men nu börjar det väl faktiskt bli dags för det. Finns ju lite av mina gamla saker där, massa gamla böcker osv som tänkte packa ner och göra plats för nya böcker,  lite shyssta Ittallaskålar, glaspjäser och dylikt isället:) Måste ju faktiskt känna mig hemma nu när jag verkligen bor HEMMA!! Helgens projekt helt enkelt!

Mummy and me i Rönnängs hamn sommaren 07

Kavaj

Syrran lovade mig i ett (svagt?) ögonblick på cykelbron till muséet igår att jag skulle få en sommarkavaj från Hilfiger Denim. Bara så du vet, Hanna, så är det denna jag menar, 1199:- Var den finns att köpa ska jag ta reda på!

Högskolestudier

Idag är ju sista anmälningsdag till höstens kurser och program, men sidan funkar ju inte just nu såklart...

Ni som har sökt, vad sökte ni?

Själv sökte jag bara kurser i psykologi, alltså Psykologi A som är en introduktionskurs nu när jag har fått för mig att bli psykolog:) Men det är mest ifall jag skulle få för mig att läsa nåt i höst ändå vilket ju inte är troligt nu när jag har fått jobb, woho! För nu är ju som sagt arbetslivserfarenhet prio nummer ett!


Bio ikväll

Ikväll ska jag och syrran på bio, En shopaholics bekännelser blir det, trots att den har fått rätt dåliga recensioner. Men jag har läst boken och den gillade jag och då är det alltid kul att se filmen. Dessutom är det bra med lättsamma, roliga tjejfilmer:)


Och bio innebär självklart popcorn! "Annars har man inget där att göra!" /Sven

I got the job!!

Sommarens inkomst är utdrygad och jag kommer ha KUL på kuppen!! =)



Anti-smink

Folk som är snygga och fräscha utan smink är nog det snyggaste som finns! Därför ska jag nu börja avvänja mig och bara använda smink när jag ska på ferre:) Får se hur länge jag håller det haha...börjar såhär:

Gårdagens grillkväll!

Igår invigdes grillsäsongen här på Hasselvägen med Cia och Bes, Alex och Fred, Simon och Marie, Lovisa, jag själv och kvällens dejt i form av Alex stilige bror Andrée:) Det var mycket trevligt och gott och på grillen fanns det mesta i köttväg, kyckling, grillspjut, lövbiff, schnitzel och så självklart vanlig hederlig grillkorv. Sen spelade vi spel och som vanligt mättes kunskaperna om världen i allas vårt favvospel "När och Fjärran" haha:) Det var rikgtigt trevligt och kul med så mycket folk som kunde samlas på samma gång, inte alltför ofta det händer nuförtiden när alla har flyttat hit och dit!

Biancamys!

Titta vad jag hittade på pappas dator! Skumt nog finns det bilder på mig själv som jag aldrig har sett, hoho...
Två trötta på Åstol i somras!
  
I like this pic:

Kvällens?

Åååh jag har klädpanik! Så jag har testat lite olika grejer nu på förmiddagen, gäller att vara ute i god tid! Ikväll är det nämligen vinprovning och sen utgång som står på schemat! Ska bli så himla kul:) Jag har inte varit ute här hemma på år och dag så jag har ingen aning om vad man klär på sig här, har inte koll på bonnemodet så att säga haha! Men det blir bra, det vet jag. Ska bli sjukt kul att få dansa med mina gamla älsklingar igen! 

Och som jag sa igår: Hur ute eller trashigt leopard än må vara så älskar jag det! Trender är för töntar;)
 
 


I mina öron för det mesta just nu


Jag får svälja mina fördomar...

...och erkänna att fullblod faktiskt också kan! Jag som bara haft mörkbruna och fux-färgade halvblod innan får väl erkänna att jag är förälskad ett litet skimmelsto:) Premiärturen igår var hur trevlig som helst. Hon är otroligt lättjobbad, fin i munnen, lyhörd och arbetrsvillig. Det verkar som att hon har en bra grundutbildning innan hon blev "skogsmullehäst" och den ska vi försöka plocka fram nu igen. Men hästar är kloka djur så jag  gissar att hon minns!!

Denna filmen på Linda och Chocco, som är ett arabiskt fullblod, visar väl på att mina fördomar INTE besannas:

Söndagspromix

Synd att solen kikar fram nu när jag har kommit tillbaka in men Skåpafors runt med Anna, Theo och Shiba var mysigt ändå!
   
  

Säg hej till Sissi!

Som egentligen heter Casino men hon är ju faktiskt ett sto så Sissi låter lite bättre:) Åh jag blev verkligen kär med en gång, trots att jag inte ens gillar skimlar egentligen! Men hon verkar jättemysig och jag tror att hon kommer bli jättefin med lite hull och muskler och en frisering! Imorgon är det premiärridning!
  


Ridstövlarna är här

   
 

Dagens skämt?

Jag tror i alla fall att DET HÄR är ett skämt. Vad tror ni?